OMLADINA_1   +1 +10 +50

Najteže i najkorisnije stvari koje se moraju naučiti u svojim 20-ima?


Nemate bliske prijatelje samo prijatelje. Većina ljudi s kojima ste u blizini, tu su samo zbog okolnosti koje uopšte nisu povezane s vama.

Što pre počnete da se fokusirate i planirate na svoje životne ciljeve, lakše ćete ih ostvariti.

Jedna od najvažnijih stvari koju možete naučiti tokom svojih 20-ih je samodisciplina. Ovo je prva stvar koju bismo trebali naučiti i koju želimo postići.

Život se kreće vrlo brzo, radite stvari u kojima trenutno uživate jer se i naše situacije menjaju tako brzo, onda se kasnije osećamo kao da smo nešto propustili.

Što se više izlažete svetu oko sebe, to više širite svoje vidike razmišljanja. Putujte, družite se i živite život, nemojte se isključiti iz ovih važnih stvari.

Naučite da skuvate različite menije pravih domaćih obroka.
Kuvanje je vrlo važna veština za vas sada, mnogo više nego kao odrasla osoba.

Ako počnete koristiti drogu, to je radoznalost koja ubrzo postaje zabava, a kasnije postaje zavisnost. Tranzicija je tako brza da je jedva shvatate.

Naučite o pravilnim rutinama vežbanja koje možete učiniti kako biste energizirali svoje telo. Ne morate da radite teške vežbe čak i ako je to samo joga. Više se radi o nečemu čemu se možete posvetiti što vam koristi.

Čitanje i kreativnost načini su da održite mozak oštrim i generišete nove ideje. Obavezno čitajte romane i isprobajte različite oblike umetnosti oko vas.

Nemojte biti sebični u svojim 20-ima, većina stvari kojih se držimo jedva da su važne u našim 30-im. Stvari poput novca, hrane, materijalnih dobara. Naučite deliti jer su ta sećanja ona koja čuvamo. Budite stvarni sa svakom stvarnom osobom oko vas.

Početak


   I Z L A Z   


@ Lazar